2013

Tuesday, 27 August 2013

Hei dere!

Nå er det lenge siden det har skjedd noe her. Litt forskjellige grunner til det, men mest fordi jeg ikke har hatt lyst til å blogge. Det har bare ikke vært min periode, så derfor har jeg latt det ligge. 

Siste innlegget mitt var i januar. Det er LENGE siden og mye har skjedd på den tiden. Jeg er fortsatt i London og kommer fortsatt til å være her, men C og jeg flyttet ut av leiligheten vår, noe som i ettertid egentlig er skikkelig trist. Vi har så mange fine minner fra det stedet. Men vi hang ikke så veldig mye med hodet fordi vi har nå flyttet inn i et stort og fint hus sammen med to andre venninner. Vi flyttet i midten av mai og har egentlig kommet oss godt til rette, selv om vi har vært hjemme i Norge på sommerferie hele sommeren. 

På studiefronten er det også forandringer. Jeg har jo studert psykologi helt fram til nå. Jeg hadde aldri planer om å bli psykolog eller noe i den duren, så det å studere noe annet var helt opplagt i mitt hode. Problemet var bare at jeg ikke visste hvilken vei jeg ville gå eller hva jeg ville studere. Men så dere, hadde jeg en åpenbaring. Mer enn det vil jeg ikke gå inn på, men jeg fant ut av hva jeg vil! Så nå har jeg byttet skole og byttet studie, og sånn som ting er nå, er jeg kjempefornøyd med alt.

Så, en liten introduksjon for de som leser bloggen min for første gang:
Jeg heter Stine, jeg er 22 år, bor i London og studerer fashion buying and retailing.

 

1 comment: